ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ORIFLAME;

Με το κοινωνικό μοντέλο πωλήσεων της Oriflame μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ομορφιάς ως ανεξάρτητος Consultant, χωρίς καμία χρέωση και χωρίς οικονομικό ρίσκο. Εσείς αποφασίζετε πόσο χρόνο θα διαθέσετε και μέχρι που θέλετε να φτάσετε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε στην πορεία σας.

ΣΕ ΕΜΑΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Με τη μοναδική ευκαιρία κέρδους της Oriflame μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα την ίδια κιόλας ημέρα. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και οι ελκυστικές προσφορές κάνουν την πώληση τόσο απλή όσο το να δείξετε τον κατάλογο ή μία σελίδα του site μας και να πάρετε την παραγγελία.

Δεν χρειάζεστε καμία προηγούμενη εμπειρία – είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην πορεία σας και οι περισσότερες εκπαιδεύσεις και η υποστήριξη που προσφέρουμε είναι απολύτως δωρεάν. Εσείς επενδύετε τον χρόνο που επιθυμείτε και σας ανοίγονται ανεξάντλητες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο και την ελευθερία να αποφασίσετε πόσες ώρες θέλετε να επενδύετε και τα οφέλη που θα απολαύσετε. Εσείς αποφασίζετε εάν θα ασχοληθείτε ως χόμπι, ως μερική απασχόληση ή ως πλήρη απασχόληση. Εν συντομία, εσείς είστε το αφεντικό!

Είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε μία ευκαιρία με την οποία μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από την αρχή ενώ χτίζετε την επιχείρησή σας και πραγματοποιείτε τα όνειρά σας. Όπως λέμε – Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά σου Αύριο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ORIFLAME

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε και τη διασκέδαση που προκύπτει όταν είστε μέρος της βιομηχανίας της ομορφιάς; Ονειρεύεστε ένα εισόδημα που θα σας επιτρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας; Έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, πολυτέλεια, ανταμοιβές και επαγγελματική αναγνώριση;

Η Oriflame ξεκίνησε με ένα όνειρο, να δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή τους –  να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Σήμερα, βοηθάει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να αποκτήσουν τον τρόπο ζωής που επιθυμούν

Ποια είναι τα όνειρά σας

Θέλετε να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας;

Ονειρεύεστε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο;

Θέλετε να δείχνετε όμορφοι και να είστε οι πρώτοι που δοκιμάζουν τις νέες τάσεις στην ομορφιά;

Θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους;

Θέλετε μία καριέρα που να σας δίνει οικονομική ανεξαρτησία και επαγγελματική αναγνώριση;

Ονειρεύεστε μία ζωή ελευθερίας, πολυτέλειας και προσωπικής επιτυχίας;

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Θέλετε να μπείτε στον γοητευτικό κόσμο της ομορφιάς; Να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να ανακαλύψετε απίθανα νέα προϊόντα;

Η Oriflame σας δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Η Oriflame προσφέρει ομορφιά εμπνευσμένη από τα όνειρα και δημιουργημένη στη Σουηδία.

Η Ομορφιά είναι πολλά περισσότερα από τα καλλυντικά. Σας βοηθά να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα από μέσα προς τα έξω με καλλυντικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής.

Κάθε χρόνο, η Oriflame λανσάρει εκατοντάδες νέα προϊόντα ομορφιάς και προϊόντα Wellness. Και κάθε τρεις εβδομάδες θα βρείτε έναν νέο κατάλογο γεμάτο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, επιστημονικές καινοτομίες στην περιποίηση της επιδερμίδας και απίθανες προσφορές.

Κατανοώντας τα όνειρα των ανθρώπων, εμπνεόμαστε για να δημιουργήσουμε πιο ελκυστικά προϊόντα και μια εμπειρία αγορών που να σας ταιριάζει. Τα όνειρα όλων των ανθρώπων – για αυτό έχουμε τόσο ευρεία γκάμα νέων προϊόντων κάθε χρόνο για κάθε ηλικία και ανάγκη. Οι αγορές στην Oriflame είναι πάντα διασκεδαστικές και εύκολες.

Τα προϊόντα της Oriflame δημιουργούνται στη Σουηδία. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα μας ξεχωρίζουν στην αγορά των καλλυντικών.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ;

Ως Consultant της Oriflame έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ομορφιά και την επιχειρηματικότητα. Μπορείτε να πάρετε συμβουλές και υποστήριξη από Consultants που έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση και σήμερα εκπαιδεύουν και εμπνέουν και άλλους για να γίνουν επιτυχημένοι. Με το να μαθαίνετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ένα διασκεδαστικό και φιλικό κοινωνικό περιβάλλον αλλά και με το να συμμετέχετε σε εκπαιδεύσεις για το πώς θα αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, εξελίσσεστε και προσωπικά.

Πολλοί άνθρωπου μας λένε ότι η προσωπική εξέλιξη που βιώνουν από την διαχείριση της δικής τους επιχείρησης είναι σχεδόν τόσο σημαντική όσο και τα οικονομικά οφέλη.

Τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο είναι ένα από τα πιο κοινά όνειρα των ανθρώπων. Η επιτυχία με την Oriflame δίνει και την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε εξωτικούς προορισμούς και να συμμετέχετε και Διεθνή συνέδρια. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες συμμετοχής σε διασκεδαστικά και συναρπαστικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και πάρτι.

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ;

Από ένα επιπλέον εισόδημα έως τη δική σας επιχείρηση. Εσείς αποφασίζετε μέχρι που θέλετε να φτάσετε και τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε. Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο, να παραστείτε σε εκδηλώσεις ομορφιάς και να ανταμειφθείτε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.

Ονειρεύεστε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση;

Ονειρεύεστε μία πηγή εισοδήματος που θα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας; Έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, πολυτέλεια, προνόμια και επαγγελματική αναγνώριση; Από το να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα μέχρι το να χτίσετε τη δική σας επιτυχημένη καριέρα, ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε πόσο θέλετε να εξελιχθείτε και τον τρόπο ζωής που θέλετε να πετύχετε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.

Η Oriflame σας προσφέρει δύο τρόπους για να βγάλετε χρήματα.

Αγορά Προϊόντων Oriflame

Μπορείτε να αγοράζετε τα προϊόντα σας σε προνομιακές τιμές Μέλους με Έκπτωση 23%.

Η Δική σας επιχείρηση

–Αναπτύξτε το δικό σας Δίκτυο Μελών, προσκαλώντας κι άλλα άτομα στην ομάδα σας.

–Δείξτε τον Κατάλογο και πουλώντας τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου.

Σας υποστηρίζουμε σε όλη σας την πορεία με το Oriflame Academy

Η Oriflame και οι Leaders της παρέχουν μία πλήρη γκάμα εργαλείων και εκπαιδεύσεων για να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας. Με την τελευταία λέξη της online τεχνολογίας θα έχετε ως εφόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία online εφαρμογές, εργαλεία και e-learning. Έτσι θα μπορείτε να προσκαλείτε νέα μέλη, να κάνετε εγγραφές και να βάζετε τις παραγγελίες σας Online κάθε στιγμή της ημέρας από όπου και αν βρίσκεστε. Παρακολουθώντας τις εκπαιδεύσεις και τις εκδηλώσεις του Oriflame Academy θα μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά μας προϊόντα ομορφιάς και για το πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Στην Oriflame θα βρείτε επίσης κορυφαία online επιχειρηματικά εργαλεία και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να ενεργείτε online.