Η Εταιρία

Central Office Athens Marousi

Καθώς το Όραμά μας είναι να γίνουμε η #1 Εταιρία Καλλυντικών Απευθείας Πώλησης, η Αποστολή μας είναι πάντα να Κάνουμε τα Όνειρα Πραγματικότητα, για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 από δύο αδέλφια και τον συνεργάτη τους, και είναι σήμερα μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ευρύ της χαρτοφυλάκιο Σουηδικών, φυσικών και καινοτόμων προϊόντων προωθείται μέσω ενός δικτύου ενεργών μελών που αποτελείται από περίπου 3.6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Consultants, που πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα €1.5 δισεκατομμύρια το χρόνο.

Ποιοί Είμαστε

Η Oriflame προσφέρει τη δυναμικότερη επιχειρησιακή ευκαιρία σε όσους θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα και να εργαστούν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω της μοναδικής της επιχειρηματικής ιδέας – Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά Σου Αύριο™.

Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Η Oriflame στηρίζει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα παγκοσμίως και είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.

Οι Αξίες μας

Ομαδικότητα

Οι άνθρωποι που εργάζονται ομαδικά και μοιράζονται τους ίδιους στόχους επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα. Παρακινούν ο ένας τον άλλον και ξέρουν ότι η συλλογική προσπάθεια προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ατομική.

Πνεύμα

Οι άνθρωποι με δυναμικό πνεύμα έχουν τη νοοτροπία του νικητή και δεν παραιτούνται ποτέ. Δεσμεύονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να πετύχουν.

Πάθος

Οι παθιασμένοι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Αγαπάνε αυτό που κάνουν και πιστεύουν σε αυτό. Γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.