Γίνε Μέλος

ΑΝΑΚΑΛΥΨTΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

•  Ξεκινήστε σήμερα να κερδίζετε 23 % από τις προσωπικές σας αγορές Oriflame. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας παραγγελία καλλυντικών Oriflame σε προνομιακές τιμές μέλους χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας που θα λάβετε σε προσωπικό μήνυμα στο mail σας. Δείτε όλες μας τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΝ εδώ.
•  Αν δεν έχετε mail, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την εγγραφή σας.
•  Ως Μέλος της ομάδας μας θα έχετε πάντα την καλύτερη ενημερώση και υποστήριξη για ό,τι σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε σχετικά με τον κόσμο της ομορφιάς της Oriflame.
•  Σαν μέλος της Oriflame μπορείτε να αναπτυχθείτε και επαγγελματικά και να αποκτήσετε το εισόδημα που επιθυμείτε. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση Oriflame!

Εγγραφείτε & Κερδίστε

Δωρεάν Eγγραφή

Στην Oriflame η εγγραφή νέου μέλους είναι εντελώς Δωρεάν. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε τη διπλανή φόρμα εγγραφής με τα προσωπικά σας στοιχεία. Ο κωδικός μέλους που αποκτάτε ενεργοποιείται με την πρώτη σας αγορά και παραμένει ενεργός όσο εσείς κάνετε αγορές Oriflame. Ο κωδικός μέλους διαγράφεται εφόσον δεν έχουν πραγματοποιηθεί αγορές μέσα σε διάστημα 12 μηνών. Δυνατότητα επανεγραφής υπάρχει μόνο εφόσον δεν υπάρχει ενεργός κωδικός.

Δωρεάν συνδρομή για 1 χρόνο

Η συνδρομή ανανεώνεται κάθε 12 μήνες με το ποσό των 6 ευρώ . Αν κάνετε αγορές (οποιασδήποτε αξίας) σε 10 από τους 12 καταλόγους το χρόνο, η ετήσια συνδρομή σας ανανεώνεται Δωρεάν.

Προνομιακές τιμές σε Best Seller προϊόντα

Προνομιακές τιμές σε Best Seller προϊόντα

Μόνο στην 1η παραγγελία σας δικαιούστε να επιλέξετε ένα ή και όλα από τα παρακάτω πακέτα:

 

ΕΠΙΣΗΣ: Γίνεται χρέωση αποστολής μόνο στην πρώτη παραγγελία του πρώτου καταλόγου. Αν επιθυμείτε να κάνετε και άλλες παραγγελίες στον πρώτο σας κατάλογο, τότε δεν θα χρεώνεστε με άλλα έξοδα αποστολής.

Πρόγραμμα Καλωσορίσματος νέων μελών

Ως νέο μέλος μπορείτε να συμμετέχετε στο Welcome Program και να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μόνο με 2,90€!
Αρκούν 75BP (Bonus Points) σε κάθε ένα από τους τρεις πρώτους καταλόγους μετά την εγγραφή σας και επιλέγετε όποιο προϊόν θέλετε από τις παρακάτω κατηγορίες!
Πώς λειτουργεί: Στον 1ο κατάλογο εγγραφής, ως νέο μέλος μπορείτε με 75BP αγορών να αποκτήσετε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ με 2,90 ευρώ.
Στον 2ο κατάλογο εγγραφής σας, ως νέο μέλος μπορείτε με 75BP να αποκτήσετε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας με 2,90 ευρώ.
Στον 3ο κατάλογο από την εγγραφή σας, μπορείτε με 75BP αγορών να αποκτήσετε οποιοδήποτε άρωμα με 2,90 ευρώ.

Εξαιρούνται οι παλέτες, τα σετ μακιγιάζ, τα Skincare Sets και τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτά.

Προσφορές Δωρεάν Παραλαβής

1. Για παραλαβή από τα σημεία της Oriflame στο Μαρούσι και τις Αχαρνές.

  • ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή όλων των παραγγελιών από 50ΒΡ και πάνω.
  • Όλες οι παραγγελίες κάτω των 50ΒΡ χρεώνονται με το ενιαίο Service Fee των €2 εκτός και εάν επιλέξετε μία απο τις προσφορές δωρεάν παραλαβής που σε κάθε κατάλογο ανανεώνονται.

2. Για παραλαβή απο τα σημεία της ACS

  • Δωρεάν με παραγγελία μεγαλύτερη των 200 BP
  • Είτε παραγγέλνοντας μία από τις 2 προσφορές εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 200BP

Το email σας*

Κωδικός Πρόσβασης*

Προσφώνηση*

Το όνομά σας*

Το επίθετό σας*

Ημερομηνία Γέννησης

Κινητό Τηλέφωνο*

Σταθερό Τηλέφωνο

Διεύθυνση 1

TK

Κωδικός Χορηγού (προαιρετικός)

Όροι και Προϋποθέσεις

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους.